Sledujte nás:

Vepřová játra na roštu

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl2.5
Játra vepřová (syrová)140
Olej běžný (průměr)10

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý

Energetická hodnota celkem: 1071 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Očištěná a opláchnutá játra odblaníme, nakrájíme na plátky, na okrajích nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a rychle opečeme po obou stranách na oleji. Opečená játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři